;
Wild Romance
vrijdag 01 mrt ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 16 | deur € 17,50
muziek | Kleine zaal

Op 1 maart mogen we weer de rockers van Wild Romance ontvangen in de kleine zaal. De begeleidingsband van de Nederlandse zanger-pianist Herman Brood zijn iconen in de Nederlandse Rockmuziek. Goed nieuws! Ze hebben nieuw werk en dat gaat zeker gespeeld worden.

Wild Romance terug? Wild Romance is al zes jaar terug! Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan die gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz – Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Het was sex, drugs, rock ‘n’ roll en een hoop opwinding als Herman Brood & His Wild Romance op het podium stonden.

Met naast Brood natuurlijk Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en wat later kwam David Hollestelle die net zo venijnig kon riffen als hij eruit zag. Anno 2018 heeft de Wild Romance the best of both worlds aan boord: Dany én David. Hun frontman is Edgar Koelemeijer, de toetsenist is Otto Cooymans en de ritmesectie bestaat uit Gee Carlsberg (bas) en Jan ’t Hoen (drums). Ze hebben dit jaar een nieuwe plaat opgenomen, getiteld: No Time.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Massada vr 1 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify