;
Wordt verplaatst: X Raiders Turbometal glamrockers komen vuig en vunzig doen
zaterdag 23 jan ‘21
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Kleine zaal

We zijn nog in overleg met X Raiders over een nieuwe datum. Hierover ontvangen de kaartkopers snel meer informatie. De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoeft geen actie ondernomen te worden.

Turboglam metalpunkers X Raiders komen terug! Dat wordt weer tot bloedens toe genieten van snoeihard tempo, virtuoze gitaarsolo’s en de sleazy zanglijnen van Daniel a.k.a. Mr. Rectum. Paardenmasker op, komkommer in de hand (or wherever you want) en gaan!

Na een docu genaamd Goin’ Rectal, optredens in elke uithoek van het land en een naamsverandering naar X Raiders, want de heren beperken het raiden niet meer slechts tot de rectum tegenwoordig, is de Amsterdamse band weer terug aan het front. De X Raiders komen hun nieuwe album in je gezicht rammen!

“The loudest band I’ve ever recorded”, zei Attie Bauw (Judas Priest), terwijl hij het nieuwe album van X Raiders aan het produceren was. De mannen zitten niet meer in hun studententijd, maar zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burnouts neer te leggen. Deze bom van frustratie en energie hoor je op het genadeloze nieuwe album dat uitkomt in januari. ‘Weltschmerz ‘89’ is live opgenomen en met de buitengewone live-reputatie van de band betekent dat keihard knallen!

Support act: Blink-035

Blink-035 werpt je favoriete skaterpunkbands uit de jaren 90 en de zeroes op je smoel. Denk aan Blink-182, Sum 41 en Offspring. Grijp je maten bij de schouders, bestel nog een rondje bier en houd de zakdoeken paraat. Verwacht een flinke ejaculatie aan nostalgie en hyperactieve tranentrekkers.


AvroTros Muziekcafé met: WIES en Friday za 23 jan ‘21
Fernando Lameirinhas (POR) | De Vorstin Wintersessies - WORDT VERPLAATST vr 5 feb ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify