;
X Raiders Turbometal glamrockers komen vuig en vunzig doen
zaterdag 23 jan ‘21
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Kleine zaal

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering m.b.t. de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is dit concert verplaatst naar 23 januari 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Tijden blijven ongewijzigd. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum dan kunnen wij het volledige ticketbedrag restitueren. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Turboglam metalpunkers X-Raiders komen terug! Dat wordt weer tot bloedens toe genieten van snoeihard tempo, virtuoze gitaarsolo’s en de sleazy zanglijnen van Daniel a.k.a. Mr. Rectum. Paardenmasker op, komkommer in de hand (or wherever you want) en gaan!

Na een docu genaamd Goin’ Rectal, optredens in elke uithoek van het land en een naamsverandering naar X-Raiders, want de heren beperken het raiden niet meer slechts tot de rectum tegenwoordig, is de Amsterdamse band weer terug aan het front. De X Raiders komen hun nieuwe album in je gezicht rammen!

“The loudest band I’ve ever recorded”, zei Attie Bauw (Judas Priest), terwijl hij het nieuwe album van X Raiders aan het produceren was. De mannen zitten niet meer in hun studententijd, maar zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burn-outs neer te leggen. Deze bom van frustratie en energie hoor je op het genadeloze nieuwe album dat uitkomt in januari. ‘Weltschmerz ‘89’ is live opgenomen en met de buitengewone live-reputatie van de band betekent dat keihard knallen!

Support act: Blink-035

Blink-035 werpt je favoriete skaterpunk bandjes uit de jaren ’90 en de ’00 op je smoel. Denk aan Blink-182, Sum-41 en The Offspring. Grijp je maten bij de schouders, bestel nog een rondje bier en houd de zakdoeken paraat. Verwacht een flinke ejaculatie aan nostalgie en hyperactieve tranentrekkers.


Dulfer 80 | De Vorstin Herfstsessies vr 22 jan ‘21
Legends Of Rock za 30 jan ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify