X Raiders Support: Blink-035
zaterdag 16 apr ‘22
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Kleine zaal

Turboglam metalpunkers X Raiders komen terug!

Dit is het verplaatste concert van 11 december. Oud kaartkopers ontvangen een een mail met relevante informatie.

Dat wordt weer tot bloedens toe genieten van snoeihard tempo, virtuoze gitaarsolo’s en de sleazy zanglijnen van Daniel a.k.a. Mr. Rectum. Paardenmasker op, komkommer in de hand (or wherever you want)  en gaan!

Na een docu genaamd Goin’ Rectal, optredens in elke uithoek van het land en een naamsverandering naar X Raiders, want de heren beperken het raiden tegenwoordig niet meer slechts tot de rectum, is de Amsterdamse band weer terug aan het front. De X Raiders komen hun nieuwe album in je gezicht rammen!

“The loudest band I’ve ever recorded”, zei Attie Bauw (Judas Priest), terwijl hij het nieuwe album van X Raiders aan het produceren was. De mannen zitten niet meer in hun studententijd, maar zijn te jong om zich bij hun rugklachten en burnouts neer te leggen. Deze bom van frustratie en energie hoor je op het genadeloze nieuwe album: ‘Weltschmerz ‘89’. Dit is live opgenomen en met de buitengewone live-reputatie van de band betekent dat keihard knallen!

Support: Blink-035

Blink-035 werpt je favoriete skaterpunkbandjes uit de jaren negentig en de zeroes op je smoel. Denk aan Blink-182, Sum 41 en The Offspring. Grijp je maten bij de schouders, bestel nog een rondje bier en hou de zakdoeken paraat. Verwacht een flinke ejaculatie aan nostalgie en hyperactieve tranentrekkers.

Dit is het verplaatste concert van 23 januari 2021. Tickets zijn geldig voor de nieuwe datum!


Matt Schofield (UK) zo 17 apr ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify