Yoga in Concert olv Jan Kuiper ft. Anne Soldaat + Yorick van Norden Yoga in combinatie met rustige live muziek van Anne Soldaat en Yorick van Norden
zondag 29 okt ‘17
open: 09:30u | start: 10:00u
vvk € 24,50 | deur € 24,50
muziek |

Stel je voor. Je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt, hoor je de betoverende klanken van een gitaar en andere instrumenten. Wanneer je vervolgens ontspannen op je yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in meditatie te komen. Welkom bij Yoga in Concert!

Het is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muziekklanken, en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert.
Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden.
Tijdens de les nemen we je mee in een flow van beweging, adem en ontspanning. Geen enkel concert van Yoga in Concert is hetzelfde.
De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de locatie, de musici en het thema.  We nemen je mee op een unieke innerlijke reis.
De oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus van yogabeoefening.
Beginners zijn dan ook van harte welkom!

Neem zelf je Yogamat mee!

Dit universum is voortdurend in beweging; sterrenstelsels, planeten, de aarde, de zon, maar ook de aller allerkleinste kwantumdeeltjes. Sommige veranderingen gaan zo ongelooflijk snel dat ze nauwelijks waarneembaar zijn, zeker op kwantum en cel niveau. Bij sommige cycli zijn deze veranderingen juist zo langzaam, dat het ons moeite kost om ze überhaupt waar te nemen.

De wijzers van een klok, de opeenvolging van de seizoenen, de beweging van eb en vloed, de stand van de maan en de zon.
Ook ons lichaam, onze adem en onze gedachten veranderen voortdurend.
Alles trilt op zijn eigen specifieke frequentie. Soms zijn deze trillingen zo langzaam dat we ze niet kunnen zien en voelen, of juist zo hoog dat ze voor het menselijk oor niet of nauwelijks waarneembaar zijn.

Muziek is een combinatie van ontelbaar veel verschillende soorten frequenties.
Sinds er menselijke wezens zijn is er ook muziek. Muziek kan ons genezen, gelukkig maken en ons transformeren.  Al deze positieve eigenschappen ervaar je ook bij de beoefening van Yoga. Het is dus een win- win situatie als Yoga en muziek worden gecombineerd.


90's NOW za 28 okt ‘17
Open podium zo 29 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify