;
Zaadbal | Stefan Stasse Radio 2 Het Bee Friendly-Zaadbal
donderdag 23 apr ‘20
open: 19:00u | start: 20:00u
muziek | Grote zaal

In navolging van de door de overheid aangekondigde maatregelen zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot 1 juni 2020 te annuleren. Wij vinden dit ontzettend vervelend. Kaartkopers die tickets hebben voor een evenement in deze periode ontvangen van ons zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie. 

Vier het hoogtepunt van De Nationale Zaadlozing tijdens het allereerste Bee Friendly-Zaadbal! Op donderdag 23 april viert De Staat van Stasse, samen met jou, het voortbestaan van de Bij. Na een overweldigende Nationale actieweek, presenteert Stefan Stasse Live vanuit de Vorstin het allereerste Bee Friendly-Zaadbal.

Het Bee Friendly-Zaadbal wordt muzikaal omlijst met live optredens van (internationale) artiesten waaronder Young Gun Silver Fox en Blackbird (meer namen worden binnenkort bekend gemaakt). En om onze boodschap ‘red de bij’ te vereeuwigen komen verschillende BN’ers langs met confronterende en keiharde manifesten. Zo zal o.a. Top Chef en presentator van BinnensteBuiten Ramon Brugman zijn onvoorwaardelijke liefde, voor de bij, met ons delen. En drukt filosoof en legendarisch wijnboer: Ilja Gort, je op hoopvolle wijze, met je neus op de feiten.

Verder spelen we een bloedstollende bijenkwis en verstrekken we het laatste gratis zaad, om vervolgens aan het einde van de avond bekend te maken hoeveel Nederlandse vierkante meters we bevrucht hebben. Tussen 23:00 en 00:00 uur dans je samen met Emmely de Wilt en Frank van ’t Hof de nacht in, met een hour of Flower Power.

Prijs: € 6 | Dresscode: In principe zwart & geel | Inclusief: Bee Friendly zaadzakje


Avrotros Muziekcafé za 25 apr ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify