;
Zep & Friends + John Frost + Kevin Storm Powered by Essential Six NH Gooi Live
zaterdag 01 jun ‘19
open: 21:00u | start: 21:15u
vvk € 10 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Op 1 juni staat de Vorstin in het teken van muzikaal talent ofwel Essential Six. In samenwerking met NH Gooi radio presenteren de beste muzikanten uit Hilversum en omstreken zich op het podium. Met deze editie Zep & Friends, John Frost en Kevin Storm.

ZEP & Friends
Zep drumt als een bezetene en mixt beats en riffs als een wilde. Dit doet hij al zijn hele leven. Geen paplepels voor Zep maar drumsticks. Hij ging als roadie mee naar concerten en ging al snel van de zijkant van het podium naar crowdsurfen voor het podium tot de show stelen op het podium. Samen met zijn vrienden bouwt hij bovendien party’s waar je u tegen zegt. Dansen, springen, ruige moves. Je moet het meemaken om het te voelen en te begrijpen.

John Frost
De passie waarmee JOHN FROST speelt, zorgt bij elk optreden voor good vibes. Stilstaan wordt moeilijk, want de band speelt soulvolle hiphop met blues en funk en zelfs een beetje jazz. Met een mix van jong begaafd en oldskool-cats – percussionist Ista en gitarist Raf zijn zelfs vader en zoon – is JOHNFROST hét bewijs dat liefde voor muziek van alle generaties is.


Kevin Storm
Kevin Storm is begonnen met zingen toen hij nog maar twintig jaar oud was. Zijn prettige soulstem deed veel bij mensen. Niet alleen hoofden draaiden voor Kevin Storm maar álle stoelen bij de blind auditions van The Voice Of Holland (2018) draaiden voor hem.


The Laundry BigBand ft. Simon Rigter ma 3 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify