;
Zuco 103 & Nadia Gratis voor members!
zaterdag 19 nov ‘16
open: 20:30u | start: 21:00u
€0 | €0
muziek | Podium de Vorstin

In 2016 is Zuco 103 terug met een prachtig nieuw album; twaalf nummers die onder de trotse vlag Etno Chic een hernieuwd elan laten horen. Het voorprogramma wordt verzorgd door Nadia.

Zuco 103
Sinds de eerste release Outro Lado (1999) is Zuco 103 internationaal bekend en geliefd om hun Brazilectro geluid, dat met iedere volgende release verder werd verrijkt met nieuwe invloeden. Zuco 103 gaf grootschalige concerten over de hele wereld, van Tokyo en Moskou, via Latijns-­Amerika en terug naar alle hotspots van Europa.

Op hun nieuwe werk wordt old skool electrosamba gecombineerd met een heerlijke funky sound. Dit een comeback noemen is een understatement: Zuco 103 never left the building! Zuco 103 is nog altijd een band om rekening mee te houden: de meest effectieve Afro-Electro-Samba unit die er is! Van de ritmes van het Braziliaanse Noord-­Oosten tot en met de dirty urban sounds van de grote steden blijft Zuco 103 simpelweg onweerstaanbaar!

“Zuco 103’s Brazilian singer, Lilian Veira, with a Dutch drummer and a German keyboardist, floats her velvety voice above lean sampled backdrops that lace acid jazz with touches of Brazilian drumming.” – New York Times, Jon Pareles

“It’s odd -­ but effective.” – The Guardian, Robin Denslow

Nadia
Een zangeres uit Barcelona, gevestigd in Nederland, met een duidelijke stem in de jazzwereld. Haar muziek en composities zijn zeer divers, met invloeden vanuit Hiphop, Braziliaanse en Afrikaanse muziek afsluitend met uiteraard Jazz. Nadia’s warme en diepe, fluwelen stem roepen melancholie, drama, maar ook een glimp van vreugde en positivisme op. Het vuur verspreid zich via haar stemgeluid. Elke noot uit haar mond heeft een diepere betekenis en reden.

nadia-persfoto

LET OP: Deze avond is gratis voor Membercard-houders. Op vertoon van je kaart krijg je bij de kassa een gratis ticket. Kom wel op tijd, want vol = vol. 

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor.
(Je kunt alleen contant betalen!)Sunday Afternoon Jazz ft. Hans Dulfer zo 20 nov ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify