;

GOODBYE2020: gratis onlinefestival

GOODBYE2020: gratis onlinefestival

Met Oud en Nieuw wordt via goodbye2020.nl afscheid genomen van het oude jaar tijdens het onlinethuisfestival GOODBYE2020. 

Een groot aantal Hilversumse horecazaken doet mee aan het onlinefestival via een eigen Gooi en Vecht-stream. De opnames hiervan zijn in De Vorstin. Daarnaast zijn er streams van een breed scala aan nationale artiesten en festivals te volgen. GOODBYE2020 duurt van 17.00 tot 05.00uur en is gratis vanuit de huiskamer te bezoeken.

Opnames GOODBYE2020 in De Vorstin

Horecaondernemers in de regio krijgen de mogelijkheid om hun huis-dj een uur de muziek te laten draaien die zij normaal gesproken in hun club of kroeg draaien. Hiervan worden opnames gemaakt. Deze opnames worden achter elkaar geplakt zodat er een continue stream ontstaat. De Vorstin is op 28 december de opnamelocatie voor de dj’s en hun muziek.

De horecazaken die meedoen aan GOODBYE2020 zijn: De Dokter, MOUT, Club REX, G-Spot, Shots. Zij zijn samen goed voor bijna acht uur muziek die gedraaid wordt tijdens Oud en Nieuw tussen 21.00 en 04.00 uur. Het precieze schema, de tijden en namen van de dj’s worden later bekend gemaakt via goodbye2020.nl.


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify