;

Gooisch Bierfestival & Opening Cultureel seizoen

Gooisch Bierfestival & Opening Cultureel seizoen

Op zondag 15 september van 13:00 tot 21:00 is het derde Gooisch Bierfestival op het marktplein in Hilversum. Óók is het de Opening van het Cultureel Seizoen; de culturele instellingen geven een voorproefje van wat er allemaal te zien en te horen is in Hilversum, dit seizoen. Een gouden (of goudgele 😉 ) combinatie dus!

Op het plein is er van alles te beleven. Je krijgt een sneak-preview van wat er op cultureel gebied in Hilversum allemaal te zien en te doen. De Vorstin en Theater Gooiland zijn gevraagd om de muzikale invulling te verzorgen op de Opening van het Cultureel Seizoen. Zo kun je genieten van bands waaronder Mell & Vintage Future, Queen the Music en singersong-writers Yessy Hay & Lorren en Baer Traa. Leest Juf Julia voor, is er een introductie-workshop Legodrukken en een heuse Dudok-Pubquiz. Museum Hilversum daagt je uit om de mooiste foto’s te maken via de
gratis Snappshot app (code nieuws) en met een blitse 3D-bril op maak je een virtuele wandeling door de expositie Zilveren Camera.

Ga naar de website voor meer informatie over het programma en om het blokkenschema te bekijken.


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify