;

Info

Openingstijden

Openingstijden kassa
Onze kassa is open bij elke betaalde show. Tickets zijn online te bestellen: ga naar de Agenda of direct door naar de Ticketshop.
Ook verkopen we tickets voor concerten via Platenhuis ’t Oor in Hilversum.

Kantoor
Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 10.00 – 17.00 uur: 035 – 621 58 41
Mailen kan ook, ga naar: contactpagina

Kleine zaal
De kleine zaal van Podium de Vorstin is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich op één of andere manier binnen de popscene beweegt of gewoon gezellig met vrienden wat wil drinken. De kleine zaal heeft een podium en faciliteiten om beginnend talent of concerten die wat kleinschaliger van opzet zijn te presenteren. In onze kleine zaal is ook veel zitgelegenheid in de vorm van tribunes en een aantal barkrukken. Bij sommige events staan er ook nog tafeltjes en stoeltjes voor het podium. Om te zorgen dat je een zitplaats hebt in de kleine zaal adviseren wij altijd om op tijd te komen; zodra de deuren open gaan. Voor plaatsen voor rolstoelen zie onze FAQ.

Concert en Theaterzaal
De concert/theaterzaal is de plek waar grote (inter) nationale acts zich presenteren, maar ook regionale bands en DJ’s mogen proberen het mega grote podium te trotseren. De concertzaal is bijzonder omdat het de mogelijkheid biedt om zowel te staan als te zitten. Standaard zijn de concerten in de Vorstin sta-concerten. Maar ook hebben we met enige regelmaat theatervoorstellingen of concerten die volledig seated zijn; dit staat er dan meestal bij vermeld. Voor zitplaatsen voor minder validen of rolstoelen zie onze FAQ.

Openingstijden
De aanvangstijden van concerten of activiteiten staan vermeld bij de agendagegevens op deze site.

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify