;

Info

Openingstijden

Openingstijden kassa:

Onze kassa is open bij elke BETAALDE productie (waar entreekaarten nodig zijn).
Entreekaarten zijn natuurlijk ook via deze website te verkrijgen (ga hiervoor naar onze Agenda) of direct via onze Ticketshop.
Ook verkopen we tickets voor concerten via ons voorverkoopadres: Platenhuis ’t Oor in Hilversum. De openingstijden vind je hier.


Kantoor:

We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 035 – 621 58 41. Kantoortijden zijn van 10.00-17.00 uur. Wilt u liever een email sturen kijk dan op onze contactpagina.


Podium-café

Het Podium-café van Podium de Vorstin is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich op één of andere manier binnen de popscene beweegt of gewoon gezellig met vrienden wat wil drinken. Het Podium-café heeft een eigen podium en faciliteiten om beginnend talent of concerten die wat kleinschaliger van opzet zijn te presenteren. De entree tot het café is zoveel mogelijk gratis, tenzij anders aangegeven is.


Concert / Theaterzaal

De concert/theaterzaal is de plek waar grote (inter) nationale acts zich presenteren, maar ook regionale bands en DJ’s mogen proberen het mega grote podium te trotseren. De concertzaal is bijzonder omdat het de mogelijkheid biedt om zowel te staan als te zitten (of er zitplekken aanwezig zijn, staat per concert vermeld op de site, deze zijn dus niet standaard aanwezig) omdat er een groot balkon is waar je in comfortabele stoelen kan genieten van een prachtig uitzicht op het podium.

Openingstijden
De aanvangstijden van concerten of activiteiten staan vermeld bij de agendagegevens op deze site.

 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify