;

Info

Tickets

Tickets voor concerten, dancefeesten en theatervoorstellingen bij Podium de Vorstin kun je rechtstreeks kopen via de agenda op de website, fysiek aan de kassa en bij Platenhuis ’t Oor in Hilversum.

Zo koop je tickets online!

1. Als je nog geen account hebt kun je deze hier in onze Ticketshop  aanmaken (linksboven bij de groene streepjes).

2. Nu kun je via de Agenda op de Vorstin website of direct in onze Ticketshop jouw tickets kopen.
Nadat je hebt afgerekend krijg je een bevestigingsmail in je mailbox met een link om de tickets te downloaden, maar je vind je tickets ook direct in je account bij “Mijn Tickets”.

3. Je kunt je ticket uitprinten of op je smartphone meenemen.
Bij de Vorstin scannen we de barcode op je ticket of op je telefoon (zorg dat de barcode goed in beeld staat en dat de schermverlichting op maximaal staat). Je kunt dan direct doorlopen zonder langs de kassa te gaan. Wanneer het scannen van je telefoon onverhoopt niet mocht werken kun je langs de kassa om alsnog een ticket te laten uitprinten. Met alleen je purchasenummer (laatste 6 cijfers) of je naam kun je ook bij de kassa jouw ticket laten uitprinten, maar dan moet je je wel kunnen legitimeren.

4. Gegevens wijzigen
Heb je een nieuw e-mailadres of wil je je persoonlijke gegevens wijzigen, of je wachtwoord? Ga dan naar onze Ticketshop en wijzig je gegevens.

5. Geen ticket ontvangen?
Als je een account hebt aangemaakt dan vind je jouw tickets altijd terug in je account. Hier ga je naartoe via onze Ticketshop en ga dan naar “Mijn Tickets’. Hier vind je al jouw gekochte tickets.
Geen account aangemaakt? Als het goed is heb je na je bestelling een mail ontvangen met daarin de link naar je tickets om ze te kunnen downloaden.
Deze mail niet ontvangen? Misschien heb je je e-mailadres verkeerd getypt of kijk eens in je spam-map.
Je kunt altijd vragen bij onze ticketoffice of ze jouw tickets opnieuw kunnen uitdraaien (legitimatie verplicht!).

4. Belangrijk:
a)  Op alle aankopen bij de Vorstin zijn onze algemene bezoekersvoorwaarden van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te bekijken
b)  Tickets kunnen niet worden geretourneerd. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour.
Tip: Je kunt wel je tickets veilig verkopen via TicketSwap.
c)  De vermelde ticketprijzen op onze website zijn inclusief €2,50 servicekosten.
d)  Je kunt bij Podium de Vorstin geen tickets reserveren.
e)  Als je geen tickets online wilt kopen kun je ook tickets kopen bij ons voorverkoopadres; zie hieronder.
f)  De kosten voor een ticket in de voorverkoop of aan de deur zijn meestal hetzelfde, tenzij expliciet anders is aangegeven.
g)  De ticketprijzen aangegeven op de website gelden voor alle leeftijden (dus bij kindervoorstellingen gelden ook voor de kleintjes dezelfde prijzen).
h)  Bij theatervoorstellingen gaat de kassa direct na aanvang van de voorstelling weer dicht. Zorg dus dat je op tijd bent.
i)  Je persoonsgegevens worden enkel en alleen gebruikt in ons eigen klantenbestand. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook kunnen (en willen) wij je Facebook gegevens niet gebruiken.
j)  Toch nog vragen over tickets? Mail naar:  tickets@devorstin.nl


Voorverkoop aan de kassa van Podium de Vorstin of bij Platenhuis ’t Oor.

Aan de kassa van Podium de Vorstin kun je natuurlijk ook tickets kopen. Klik hier voor de openingstijden. Bij onze kassa kun je contant betalen of met pin.
Bovendien kun je voor tickets ook nog terecht bij ons voorverkoopadres: Platenhuis ’t Oor: Leeuwenstraat 44 in Hilversum. Let op: Je kunt de tickets hier alleen contant afrekenen.
Soms verkoopt de organisator van een concert of feest alleen zelf tickets en niet via de Vorstin ticketshop; hier verwijzen we altijd wel naar op onze website (bij het event zelf). Dergelijke tickets zijn dus ook niet te koop bij Platenhuis ’t Oor.
De openingstijden van Platenhuis ’t Oor vind je hier.


CJP
Podium de Vorstin biedt structureel korting aan CJP-houders. CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) is een voordeelpas voor jongeren tot 30 jaar die o.a. korting geeft bij bioscopen, festivals, musea en theaters. Op vertoon van je CJP-pas betaal je bij bezoek aan de Vorstin altijd 1 euro minder dan de prijs van het webticket! Tickets zijn alleen op vertoon van de CJP-pas aan de kassa van de Vorstin te verkrijgen èn bij Platenhuis ’t Oor.
De korting is alleen voor jongeren tot 30 jaar.
Kijk voor meer informatie over CJP op www.cjp.nl


Cultuurkaart
Podium de Vorstin accepteert de Cultuurkaart als betaalmiddel. Leerlingen kunnen aan de kassa van de Vorstin betalen met hun Cultuurkaart. CKV-docenten en -coördinatoren kunnen met een betaalorder via www.cjp.nl een klassikale betaling doen.
Aangezien de cultuurkaart ook geldt als CJP zijn bovengenoemde CJP kortingen van toepassing op vertoon van de Cultuurkaart.
Kijk voor meer informatie over de Cultuurkaart op www.cultuurkaart.nl

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify