Info

Tickets

Tickets voor concerten, dancefeesten en theatervoorstellingen bij Podium de Vorstin kun je rechtstreeks kopen via de agenda op de website, fysiek aan de kassa en bij Platenhuis ’t Oor in Hilversum.

Koop je tickets online!
Als je nog geen account hebt kun je deze hier https://devorstin.stager.nl/web/tickets aanmaken.

Heb je tickets gekocht voor 1 februari 2017? Dan kun je nog inloggen via onderstaande link op je oude account om je tickets bijvoorbeeld opnieuw naar jezelf op te sturen.

(Aangezien deze omgeving niet over een SSL certificaat beschikt zoals onze website nu wel heeft (https://) zal de gelinkte website worden aangemerkt als onveilig, maar je kunt hier gerust inloggen op je oude account)

http://ticket.devorstin.nl/Account/Login.aspx

NB. je persoonsgegevens worden enkel en alleen gebruikt in ons eigen klantenbestand. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook kunnen (en willen) wij je Facebook gegevens niet gebruiken.

Nu kun je via onze website of via “Tickets kopen” tickets gaan bestellen en afrekenen. Je betaalt bij Podium de Vorstin altijd veilig met iDeal. Nadat je hebt afgerekend, krijg je een melding of de koop is gelukt. De tickets vind je direct in je mailbox. Bewaar de mail goed en stuur deze, om misbruik te voorkomen, nooit door.

Je kunt je ticket uitprinten of op je smartphone meenemen; bij de Vorstin scannen we de barcode op je ticket of op je telefoon (zorg dat de barcode goed in beeld staat en dat de schermverlichting op maximaal staat). Je kunt dan direct doorlopen zonder langs de kassa te gaan. Wanneer het scannen van je telefoon onverhoopt niet mocht werken kun je langs de kassa om alsnog een ticket te laten uitprinten.

Met alleen je purchasenummer (laatste 6 cijfers) of je naam kun je ook bij de kassa jouw ticket laten uitprinten, maar dan moet je je wel kunnen legitimeren.

  • Op alle aankopen bij de Vorstin zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van toepassing. Klik hierom de voorwaarden te bekijken
  • Je kunt bij Podium de Vorstin geen tickets reserveren.
  • De vermelde ticketprijzen op onze website zijn inclusief €2,- servicekosten.
  • Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen. Het gebeurt helaas te vaak dat mensen voor de zekerheid alvast tickets kopen en uiteindelijk toch niet gaan. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de kosten (excl. de servicekosten) van je ticket retour.
  • Als je geen tickets online wilt kopen kun je ook tickets kopen bij ons voorverkoopadres; zie hieronder.
  • De kosten voor een ticket in de voorverkoop of aan de deur zijn meestal hetzelfde, tenzij expliciet anders is aangegeven.
  • De ticketprijzen aangegeven op de website gelden voor alle leeftijden (dus bij kindervoorstellingen gelden ook voor de kleintjes dezelfde prijzen).
  • Bij theatervoorstellingen gaat de kassa weer dicht, direct na aanvang van de voorstelling. Zorg dus dat je op tijd bent.

Dringende vragen over tickets kun je mailen naar tickets@devorstin.nlJouw gekochte tickets

Heb je geen tickets ontvangen? Staan ze misschien in je ongewenste e-mailmap? Of heb je je mail met de tickets per ongeluk weggegooid? Geen nood! Je kunt via jouw account altijd bij jouw gekochte tickets.

Ga naar de ticketshop https://devorstin.stager.nl/web/tickets en ga dan naar “Mijn Tickets’. Hier vind je al jouw gekochte tickets.


Voorverkoop aan de kassa van Podium de Vorstin of bij Platenhuis ’t Oor.

Aan de kassa van Podium de Vorstin kun je natuurlijk ook tickets kopen. Klik hier voor de openingstijden. Bij onze kassa kun je contant betalen of met pin.

Bovendien kun je voor tickets van de meeste van onze concerten ook nog terecht bij ons voorverkoopadres:

Platenhuis ’t Oor: Leeuwenstraat 44 in Hilversum.
Let op: Je kunt de tickets alleen contant afrekenen. De openingstijden van Platenhuis ’t Oor vind je hier.


Jouw account

Wil je gegevens van je account veranderen? Log dan hier in en klik op jouw e-mailadres (naast “Welkom”). Hier kun je dan bijvoorbeeld je wachtwoord veranderen of je emailadres veranderen. Ook kun je hier vanuit jouw Bestelhistorie tickets die je eerder hebt gekocht opnieuw naar je emailadres sturen. Ideaal dus als je een verkeerd emailadres had opgegeven of je de tickets kwijt bent.


 

CJP
Podium de Vorstin biedt structureel korting aan CJP-houders. CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) is een voordeelpas voor jongeren tot 30 jaar die o.a. korting geeft bij bioscopen, festivals, musea en theaters. Op vertoon van je CJP-pas betaal je bij bezoek aan de Vorstin altijd 1 euro minder! Tickets zijn alleen op vertoon van de CJP-pas aan de kassa van de Vorstin te verkrijgen.
Kijk voor meer informatie over CJP op www.cjp.nl

Cultuurkaart
Podium de Vorstin accepteert de Cultuurkaart als betaalmiddel. Leerlingen kunnen aan de kassa van de Vorstin betalen met hun Cultuurkaart. CKV-docenten en -coördinatoren kunnen met een betaalorder via www.cjp.nl een klassikale betaling doen.
Aangezien de cultuurkaart ook geldt als CJP zijn bovengenoemde CJP kortingen van toepassing op vertoon van de Cultuurkaart.
Kijk voor meer informatie over de Cultuurkaart op www.cultuurkaart.nl


Download hier de algemene voorwaarden

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify

Membercard

Word vriend van de Vorstin en koop de Membercard!.
U krijgt daarmee behalve een absolute VIP-behandeling binnen de Vorstin, ook diverse kortingen bij aangesloten bedrijven!