JE BEZOEK

Met een beperking

De Vorstin is voor iedereen goed te bezoeken!

Tickets en zitplaatsen
Zowel in de grote zaal als in de kleine zaal zijn er twee rolstoelplaatsen beschikbaar, deze zijn per mail te reserveren: tickets@devorstin.nl. In de grote zaal zijn er tien zitplaatsen beschikbaar en in de kleine zaal is veel zitgelegenheid in de vorm van tribunes en bij sommige evenementen barkrukken.

Voor bezoekers die (eventjes) slecht ter been zijn is het mogelijk om een zitplaats in de grote zaal te reserveren, in onze kleine zaal is dit niet mogelijk. Wel beperken wij de te reserveren plaatsen tot maximaal twee. Kom je met meer mensen, maar zijn alle rolstoelplaatsen en/of zitplaatsen al gereserveerd? Dan kunnen wij niet garanderen dat je kunt zitten. Uiteraard zullen we er alles aan doen om jullie bij elkaar te houden.

Maak je gebruik van een medisch hulpmiddel zoals een rollator, rolstoel of loopkrukken, dan mag je deze meenemen naar binnen. Niet-medische hulpmiddelen kunnen helaas niet meegenomen worden. Deze kun je bij de garderobe achterlaten.

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeerplaats voor mensen met een beperking is op Parkeerterrein Langgewenst. De volgende dichtstbijzijnde parkeerplaatsen: Bussumerstraat 12, Noordse Bosje tegenover 49, Noordse Bosje 6 en het Stationsplein.

In de rij
In geval van een reservering van een zitplaats/rolstoelplaats vragen we je je op de avond van het concert gelijk bij onze kassa of de portier te melden. Als zij op de hoogte zijn, kunnen ze je verder helpen. Bezoekers in een rolstoel en de begeleiders worden als eersten binnen gelaten. Kom dus op tijd naar de ingang! Als er een rij staat, wacht dan aan de linkerkant van de rij voor de deur van de hoofdingang.

Lift en toilet
Bij de kassa kan je een ‘druppel’ halen tegen een borg van € 10. Deze speciale sleutel verleent toegang tot de lift om naar de grote zaal te gaan en tot het toilet voor mensen met een beperking. Het toilet bevindt zich op verdieping -1 (kelder).

Slechthorend
Er is helaas niet altijd een ringleiding aanwezig. Als dit zo is, vermelden wij dit bij het evenement.

Hulphond
De hulphond mag mee naar binnen, maar De Vorstin is wel een plek waar harde muziek te horen is.

Heb je nog een vraag, schroom niet om contact op te nemen! We helpen je graag verder.

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify