JE BEZOEK

Met een beperking

De Vorstin is voor iedereen goed te bezoeken!

Tickets en zitplaatsen
Zowel in de grote zaal als in de kleine zaal zijn er twee rolstoelplaatsen beschikbaar, deze zijn per mail te reserveren: tickets@devorstin.nl. In de grote zaal zijn er tien zitplaatsen beschikbaar en in de kleine zaal is veel zitgelegenheid in de vorm van tribunes en barkrukken.

Voor de bezoekers die (eventjes) slecht ter been zijn; De Vorstin wil dat elke bezoeker optimaal van de avond kan genieten dus stuur een mail voor de aanvraag van de zitplaatsen (maximaal voor 2 personen). Kom je met meer mensen, maar zijn alle rolstoelplaatsen en/of zitplaatsen al gereserveerd, dan kan De Vorstin niet garanderen dat je erbij kunt zitten. Uiteraard zullen we er alles aan doen om jullie bij elkaar te houden.

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeerplaats voor mensen met een beperking is op Parkeerterrein Langgewenst. De volgende dichtstbijzijnde parkeerplaatsen: Bussumerstraat 12, Noordse Bosje tegenover 49, Noordse Bosje 6 en het Stationsplein.

In de rij
In geval van een reservering van een zitplaats/rolstoelplaats is het van belang dat je je op de avond van het concert gelijk na opening bij de kassa of de portier meld; zij verwijzen je door. Bezoekers in een rolstoel en de begeleiders worden als eersten binnen gelaten. Als er een rij staat, wacht dan aan de linkerkant van de rij voor de deur van de hoofdingang.

Lift en toilet
Bij de kassa kan je een ‘druppel’ halen tegen een borg van € 10. Deze speciale sleutel verleent toegang tot de lift om naar de grote zaal te gaan en tot het toilet voor mensen met een beperking. Het toilet bevindt zich op verdieping -1 (kelder).

Slechthorend
Er is helaas niet altijd een ringleiding aanwezig. Als dit zo is, vermelden wij dit bij het evenement.

Hulphond
De hulphond mag mee naar binnen, maar De Vorstin is wel een plek waar harde muziek te horen is.

Heb je nog een vraag, schroom niet om contact op te nemen! We helpen je graag verder.

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify