;

JE BEZOEK

Veiligheid & privacy

Huisregels
Podium De Vorstin heeft huisregels opgesteld om de goede orde en veiligheid van haar bezoekers te waarborgen.

Bezoekersvoorwaarden
Podium De Vorstin hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden van de bij de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) aangesloten podia en festivals.

Bij goedkeuring van de algemene voorwaarden bevestigt de bezoeker de privacyverklaring gelezen te hebben en hiermee akkoord te zijn.

Privacy & cookies
Hieronder vind je de privacyverklaring en de cookiestatement van Podium De Vorstin.:

I love My Ears
Podium De Vorstin steunt de ‘I Love My Ears’ campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten, maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed! Oordoppen vergeten? De Vorstin heeft oordoppen van het merk Thunderplug bij de garderobe voor € 3 te koop!

‘I love my ears’ tips:
Uiteraard vinden we je gehoor erg belangrijk. Daarom enkele tips zodat je nog lang kunt genieten van het mooiste dat er is: naar livemuziek luisteren.

Waar ga je staan? Luister zo veilig mogelijk: kijk op welke plek je het beste kunt genieten en toch voldoende afstand houdt van de speakers. Te dichtbij staan kan schadelijk zijn voor je gehoor. Als je op 2 meter afstand van de boxen staat scheelt dat al zo’n 10 dB.
Draag die doppen! Bij geluidsdrukken hoger dan 80 dB is het verstandig om oordoppen met muziekfilter te gebruiken. Op deze manier hoor je de muziek nog steeds goed, kun je makkelijker communiceren met je vrienden en bescherm je ook nog je gehoor.
Gun je oren rust! Zoek ook af en toe even een rustigere plek op om je oren een ‘pauze’ te geven. Zo kunnen ze even bijkomen en blijven op die manier langer geschikt om te genieten van livemuziek!

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify