;

FAQ

1 Tickets

Waar bestel ik online tickets? - +

Bestel nu online tickets veilig, gemakkelijk en snel: ticketshop

Hoe werkt online bestellen? - +

Stap 1 account aanmaken / inloggen
• Maak een account aan | aanmaken
• Log in met je account | inloggen

Stap 2 mailbox
Je ontvangt een bevestiging van de tickets in je mailbox met een link om de tickets te downloaden. Ook zijn de tickets direct te downloaden in je account bij ‘mijn tickets’.

Stap 3 tickets
Print de tickets uit of laat de tickets zien op de telefoon. De Vorstin scant de barcode op het ticket, elke barcode is uniek. Om papierverspilling tegen te gaan, adviseren wij om het e-ticket vanaf je telefoon te laten scannen. Zet hierbij de schermverlichting op maximaal.

Waar kan ik tickets kopen? - +

Aan de kassa van de Vorstin kunnen ook tickets worden gekocht, geopend op dagen dat er een show staat geprogrammeerd. Ook zijn tickets te koop bij Platenhuis ’t Oor: Leeuwenstraat 44 in Hilversum.

Soms verkoopt de organisator van een concert of feest de tickets alleen via zijn eigen kanaal, dit gaat dan niet via de Vorstin ticketshop. Uiteraard verwijst de Vorstin op de site naar de verkooplink, maar zijn de tickets niet via de voorverkoopadressen verkrijgbaar.

Geen tickets ontvangen? - +

Kun je je ticket niet meer terugvinden? Mail naar tickets@devorstin.nl en dan sturen we je je ticket(s) opnieuw toe.

En werkt op de dag zelf je telefoon onverhoopt niet mee. De kassa kan altijd de tickets voor je uitdraaien, hierbij is legitimatie verplicht.

Kan ik tickets reserveren? - +

Helaas is het niet mogelijk om telefonisch tickets te bestellen of te reserveren.

Kan ik mijn tickets retourneren? - +

Dit is helaas niet mogelijk, wij kunnen geen tickets terugnemen.

Je kunt je ticket bijvoorbeeld via Ticketswap aanbieden aan andere geïnteresseerden.

Waarom betaal ik servicekosten? - +

De servicekosten zitten doorgaans al in de ticketprijs. Hiervan worden vaak onzichtbare onkosten gedekt zoals het gebruik van systeemsoftware, online en offline verkooppunten, klantenservice en administratie.

Kan ik korting krijgen? - +

Ja, met de CJP-pas en de Cultuurkaart!

CJP-pas
Podium de Vorstin biedt structureel korting aan CJP-houders. Op vertoon van je CJP-pas betaal je bij bezoek aan de Vorstin altijd € 1 minder dan de prijs van het webticket! Let op: tickets zijn alleen op vertoon van de CJP-pas aan de kassa van de Vorstin te verkrijgen èn bij Platenhuis ’t Oor.

Cultuurkaart
Podium de Vorstin accepteert de Cultuurkaart als betaalmiddel. Leerlingen kunnen aan de kassa van de Vorstin betalen met hun Cultuurkaart. CKV-docenten en -coördinatoren kunnen met een betaalorder via www.cjp.nl een klassikale betaling doen. Aangezien de cultuurkaart ook geldt als CJP zijn bovengenoemde CJP kortingen van toepassing op vertoon van de Cultuurkaart.

Zijn er rolstoelplaatsen? - +

Ja zeker, zowel in de grote zaal als in de kleine zaal zijn er 2 rolstoelplaatsen beschikbaar, deze zijn per mail te reserveren: tickets@devorstin.nl.

Wat als een programma is verplaatst? - +

In principe hoef je niets te doen, want je reeds gekochte ticket blijft gewoon geldig voor de nieuwe datum. Ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kun je restitutie aanvragen via tickets@devorstin.nl.

Wat als een programma is afgelast? - +

Wanneer je een ticket hebt gekocht en het evenement wordt afgelast, dan kan je restitutie aanvragen, zodat de Vorstin je het bedrag kan terugstorten. Mail onderstaande gegevens naar tickets@devorstin.nl:
• Naam
• Aantal gekochte tickets
• Purchasenummer  (laatste 6 cijfers van) van de ticket(s)
• IBAN nummer

Heb je nog vragen? - +

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Dan kan je ons via het contactformulier bereiken.

2 Je Bezoek

Wat is het bezoekadres? - +

Podium de Vorstin ligt in het hart van Hilversum, op loopafstand van station Hilversum. Het is gelegen aan Koninginneweg 44, klik hier voor de routebeschrijving in Google Maps.

Bereikbaarheid met OV - +

Podium de Vorstin ligt op circa 5 minuten loopafstand (400 meter) van Hilversum station. Verlaat het station aan de centrumzijde en loop naar rechts. Je kan langs het station lopen of via de straat parallel hieraan. Blijf rechtdoor lopen en dan zie je het podium aan je linkerhand.

Bereikbaarheid met auto - +

Het is niet mogelijk om bij de Vorstin te parkeren. Er zijn 3 betaalde parkeergelegenheden in de buurt (van dichtbij naar verder weg):
• Parkeerterrein Langgewenst
• Q-Park Hilversum Markt
• Q-Park Hilvertshof

Is het toegankelijk voor iedereen? - +

Podium de Vorstin is toegankelijk voor elke bezoeker!

Meer weten over het reserveren van plaatsen, het gebruik van het mindervalide toilet en de lift, de rij overslaan en dichtbij parkeren, lees de toelichting.

Leeftijdgrens - +

Ben je ouder dan 8 jaar, maar jonger dan 18? Voor het zelfstandig bezoeken van concerten (zonder begeleiding) hanteren wij een minimum adviesleeftijd van 14 jaar (tenzij anders vermeld op de evenementpagina).

Alcoholbeleid - +

Bezoekers jonger dan 18 jaar wordt geen alcoholische drank geschonken en hebben na 23:00 uur geen toegang (tenzij anders vermeld op de evenementpagina).

Is de garderobe verplicht? - +

Ja, het gebruik van de garderobe is verplicht, maar ook voor eigen risico. Het is niet toegestaan jassen, tassen, rugzakken en helmen los in een andere ruimte te plaatsen of te hangen. Schade of verlies van in bewaring gegeven items en/of inhoud wordt niet vergoed, tenzij dit aantoonbaar is gebeurd door opzet of grove nalatigheid van Podium de Vorstin of haar medewerkers. Zonder ontvangstbewijs worden geen items geretourneerd. De garderobe bedraagt € 1 per persoon. Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Betaalmethodes in de Vorstin - +

Je kunt zowel aan de kassa als bij de bar met contact en pin betalen. De voorkeur is pinnen!

Fotograferen of filmen - +

Het is niet toegestaan zonder toestemming professionele foto-, video- en audioapparatuur mee naar binnen te nemen. Consumentencamera’s worden wel toegestaan.

Is gehoorbescherming nodig? - +

Bij onze concerten kan sprake zijn van hoge geluidsdruk, daarom raden we aan om altijd gehoorbescherming bij je te hebben. Ben je ze vergeten? Ze zijn voor € 3 te koop bij de garderobe!

Rookvrij toch? - +

Podium de Vorstin is rookvrij, er mag alleen buiten gerookt worden. Roken buiten de daarvoor bestemde ruimte leidt tot directe uitzetting en een eventuele (tijdelijke) ontzegging. E-smokers vallen ook onder deze regeling.

WiFi - +

Wifi vorstin is voor iedereen in ons pand beschikbaar, met het wachtwoord: vorstin.

Hapje eten? - +

Wil je van tevoren een hapje eten? Dan tipt de Vorstin restaurant Tiramisu, recht tegenover het poppodium. Eet smakelijk!

Gevonden voorwerpen - +

Ben je na je bezoek aan de Vorstin iets verloren of kwijt? Kom tijdens de openingstijden van de Vorstin kijken of het afgegeven is bij de garderobe. Of stuur een mail naar info@devorstin.nl.

Waar staan de tijden? - +

In de agenda staat bij elk programma ‘deur open’, dat is de tijd waarop de zaal is geopend. Als er staat ‘start’ dan is dit de aanvangstijd van het optreden. Tijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Corona

Meer informatie - +

In navolging van de door de overheid aangekondigde maatregelen zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot 1 juni 2020 te annuleren. Wij vinden dit ontzettend vervelend. Kaartkopers die tickets hebben voor een evenement in deze periode ontvangen van ons zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie.

Meer weten: bekijk de informatiepagina!

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify