;

Leo Sayer & 70’s Party

Leo Sayer & 70’s Party

Dat Leo Sayer naar de Vorstin komt weet je al en dat Leo Sayer een wereldberoemde ster is, hoeven we je ook niet te vertellen. Maar wat je nog niet weet is dat we het groots uitpakken. Op 21 juni is er vooraf en achteraf een 70’s Party!

De goeie ouwe seventies. We gingen op zondag naar de eerste meubelboulevards en onze oranje zitzakken stonden in onze bruine zitkuilen. Iedereen wilde naar Viva España op vakantie. Vrouwen waren verliefd op Julio Iglesias of Julien Clerc. Mannen vielen massaal voor Jerney Kaagman of Agnetha van Abba. We zongen allemaal mee op Mexico en I Will Survive. We huilden om Radio Veronica en lagen in een deuk bij André van Duin. We deden in de discotheken het Saturday Night Fever dansje na. We namen onze eerste trekjes van een spannende sigaret op de muziek van Bob Marley. We zeiden geen dag meer, maar doei. En everybody was Kung Fu Fighting!

Uw plaatjes worden gedraaid door VJ ArnoV (Tijdmasjien, Discobar) en DJ Hell.nl (Verrukkelijke 80’s, Soul Food, Tijdmasjien, Pop Bizz Quiz, 80 Times Better).

Glamrock outfits, discopruiken, en pornosnorren zijn welkom!

 

Meer info


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify