Complete programma Live 2000 bekend

Complete programma Live 2000 bekend

Het complete programma van Live 2000 is bekend. In de Live 2000 tent op het marktterrein worden door verschillende bands tributes gebracht aan David Bowie, Doe Maar, Neil Young en Creedence Clearwater Revival. Daarnaast is er een Hollandse Avond met Jason Bouman.

Eerder werden al odes aan Fleetwood Mac en R.E.M. bekendgemaakt. Ook in De Vorstin en Filmtheater Hilversum zijn tijdens de laatste week van het jaar activiteiten rond de door NPO Radio 2 vanuit het Top 2000 Café in Beeld en Geluid uitgezonden Top 2000.

Op het Marktplein gebeurt het. In de gratis toegankelijke Live 2000 tent kun je vanaf dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december naast de verschillende tributes en de Hollandse Avond ook dagelijks je Top 2000-kennis testen tijdens een van de popquizzen. Verder organiseert theatercafé Muze de theatermiddag Muze in de Stad, komt hiphopcollectief Gooische Woordenaars naar de festivaltent op het markterrein en kun je dankzij ONE Hilversum meedoen aan de Live 2000 djembé-experience met Ibou.

In De Vorstin kun je je talent laten zien bij Open Podium goes Top 2000 of dans je de avond uit op de heerlijkste soul, disco, funk, R&B, hiphop tijdens dansfeest Soul Food. Het Filmtheater draait in deze periode films en documentaires over muzikanten zoals King Crimson, David Bowie en Leonard Cohen.

De events in de Live 2000 muziektent op het Marktplein zijn gratis. Tickets voor programmering in De Vorstin en in het Filmtheater Hilversum koop je via hun eigen website.

Brede samenwerking in de stad

Het muziekfestival Live 2000 in Hilversum beleefde haar eerste editie in 2017 en is een initiatief van Hilversum Marketing en De Vorstin. Na twee jaar corona is het festival weer terug in de stad. De organisatie streeft naar een zo breed mogelijke samenwerking in het centrum om dit muziekevent tot een succes te maken. Zo worden er bijvoorbeeld door bijna 40 horecaondernemingen en winkeliers ‘2000 cent-aanbiedingen’ gedaan waarbij er tijdens Live 2000 voor €20,- geshopt, gegeten en/of gedronken kan worden.

De complete playlist van Live 2000 en de deelnemende ‘2000 cent’-locaties zijn te vinden op www.hilversumLive2000.nl.


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify