Stage | Marketing & Promotie

De Vorstin is het poppodium van de Mediastad. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe studenten marketing en/of communicatie die ervaring op willen doen in de bruisende wereld van livemuziek.

Wij zoeken per februari een creatieve student die samen met ons Hilversum en omstreken wil laten zien wat voor ’n toffe dingen we allemaal doen.

Heb jij een vlotte pen, kennis van social media en heeft Adobe geen geheimen voor jou? Reageer dan direct!

Tijdens deze stage maak je interessante en visueel leuke content voor onze (social media) kanalen, ondersteun je ons bij alle promotieactiviteiten rondom onze concerten, en denk je mee over nieuwe manieren om onze doelgroepen te bereiken.

Hang Youth

Opleiding

Deze functie is geschikt voor minimaal tweedejaars hbo-studenten.

Tijdens je stage mag je…

– Aansprekende content produceren door o.a. video te bewerken en posters te maken;
– Social media beheren;
– Content maken voor onze socials;
– Promotieplannen maken voor shows;
– Online acties/campagnes bedenken voor onze (potentiële) volgers;
– Bezoekersenquêtes opzetten, uitsturen en analyseren;
– Persberichten schrijven.

Bij ons kom je stagelopen in een dynamisch poppodium waar geen dag hetzelfde is. Je kunt bij ons leren hoe het is om in een team van muziekliefhebbers te werken. Je krijgt veel ruimte en wij zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Als ideale kandidaat…

Beschik je over een vlotte pen en heb je affiniteit met popmuziek in de breedste zin van het woord (iets ronduit ruk vinden mag trouwens ook);

– Heb je oog voor beeld, zowel foto als video;
– Heb je een pré als je kunt monteren in Adobe Premiere Pro;
– Weet je van aanpakken en kun je goed zelfstandig werken;
– Ben je enthousiast, leergierig en creatief;
– Heb je ervaring met Facebook, Instagram, Twitter en YouTube;
– Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Over ons

De Vorstin is het podium voor popmuziek, cultuur en media in mediastad Hilversum. We organiseren jaarlijks zo’n 250 activiteiten (popconcerten, culturele en media verhuur, dans en dancefeesten) die gemiddeld 60.000 tot 80.000 bezoekers trekken. Daarvoor hebben we een concertzaal met een capaciteit van 850 staanplaatsen en een kleine zaal met 300 staanplaatsen. We bieden oefenruimtes aan amateurs en professionals en we zijn een gewilde locatie voor de opnamen van radio- en tv-programma’s. De Vorstin staat midden in het culturele en maatschappelijk leven van Hilversum en speelt een grote rol bij het programmeren en ondersteunen van evenementen in de stad, zowel binnen als buiten de eigen muren. We werken met een gemotiveerd klein stafteam (11 fte) en ongeveer 130 betrokken vrijwilligers.

Geïnteresseerd? 

Mail dan een motivatiebrief met cv naar Monte Veldt (monte@devorstin.nl).  Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Vorstin via 035 – 6215841.

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify