Dit najaar gewoon weer naar De Vorstin! (update)

Dit najaar gewoon weer naar De Vorstin! (update)

Met optredens van Danspaleis Van Kooten en Eric Vaarzon Morel is begin september het muzikale najaar in de Vorstin gestart.

Het hoge woord is eruit, we kunnen weer doen wat we het liefste willen: shows organiseren voor een zo vol mogelijke dampende zaal. We staan te popelen om dit voor het eerst sinds maart 2020 weer te mogen doen. Het betekent ook dat we vanaf 25 september weer mogen dansen, juichen, springen, drinken, lachen en uit volle borst meezingen. De rijen met stoelen schuiven we aan de kant. In de komende weken zijn er ook nog optredens van onder andere Drukwerk, Wild Romance, Lorrèn en Loïs Lane.

Naast de al eerdergenoemde concerten, komen ook artiesten als Nona, Steffen Morrison, Supersister Projekt, Mell & Vintage Future, Massada, Tim Akkerman & The Ivy League, Edwin Evers Band, De Dijk, The LSB Experience en Navarone de komende maanden naar Hilversum.

Nederlands talent

Met nieuwe muziekavond Patat Met is er volop aandacht voor opkomend talent van Nederlandse bodem. De eerste editie op 17 september presenteert Lorrèn en INKT aan het publiek, later komen artiesten als Komodo, Supermoon en Subterranean Street Society nog langs. Uiteraard is er ook weer volop ruimte voor terugkerend programma als Comedy Cowboys, de Pop Bizz Quiz, The Laundry BigBand en het Open Podium.

Onze directeur Wilco Witte is blij dat het langzaamaan allemaal weer gaat beginnen. “Ik ben trots als ik naar het programma kijk. Een mooi mix van gearriveerde en opkomende namen. We zijn er klaar voor en staan te popelen om iedereen weer welkom te heten. Het publiek hebben we misschien nog wel het meeste gemist. De interactie tussen publiek, artiest en onze medewerkers is waarvoor de meesten van ons in deze sector zijn gaan werken. We hopen dat we zo snel mogelijk weer een volle zaal met achthonderdvijftig mensen mogen verwelkomen.”

Bijna weer als vanouds

Bij de Vorstin zijn de veiligheidsregels van de Rijksoverheid die op dat moment gelden leidend.

We willen wil zoveel mensen als mogelijk toegang kunnen verschaffen tot livemuziek. Voorwaarde voor een concertbezoek is wel dat je een groen vinkje kunt tonen in de CoronaCheck-app.

 

Om in de sfeer te komen kun je onderstaande playlist vast aanzetten!

 


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify