;

Testen Voor Toegang om eerder open te kunnen

Testen Voor Toegang om eerder open te kunnen

Aan het einde van deze maand kunnen we onze deuren openen voor een aantal proefevenementen onder de naam Testen Voor Toegang.

Tijdens deze drie avonden gaan we uitproberen hoe testen voor toegang bij coronaproofprogramma in zijn werk gaat. Uiteraard houden we dan anderhalve meter afstand.

Deze testevenementen van Testen Voor Toegang zijn een eerste stap naar een echte heropening van de cultuursector. En jij kunt daar bij zijn, samen met 73 anderen in onze grote zaal!

Woensdag 28 april is er een speciale Pop Bizz Quiz, 29 april speelt Rowwen Hèze-frontman Jack Poels een solovoorstelling. Vrijdag 30 april sluiten The Doors in Concert de proef af.

De precieze spelregels vind je bij onze veelgestelde vragen.

We zien deze testevents als een eerste, kleine stap op weg naar ons uiteindelijke doel: weer open zonder restricties. Het is mooi dat we zo in deze tijd nog steeds een podium kunnen blijven bieden aan onze bezoekers, maar ook zeker aan de artiesten.

Laten de pilots goede resultaten zien, dan zijn er vanaf mei meer evenementen met testbewijzen mogelijk. Het plannen van een test voor een evenement kan via www.testenvoortoegang.nl. Deze test is voor alle bezoekers gratis.

Heb je een negatieve test? Dan krijg je een code toegestuurd die in de hiervoor ontwikkelde Corona Check-app omgezet kan worden naar een QR-code. Deze code wordt gescand bij de ingang van De Vorstin. Zonder geldige code is er geen toegang mogelijk.

Aanmelden voor deze Testen voor toegang-events kan door via onze ticketshop een ticket te bestellen voor één van de drie shows. Per avond is er ruimte voor maximaal 74 bezoekers. Zo houden we genoeg afstand van elkaar. Ook gelden deze avond alle dan geldende coronaregels. Welke dit precies zijn is afhankelijk van de maatregelen die gelden na 20 april.


 

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify