ZAKELIJK

Evenementen

Wij bieden niet alleen een ideale evenementlocatie, maar ook professionele en enthousiaste mensen die ervoor zorgen dat elk evenement een succes wordt; van congres tot bedrijfsfeest, van live concertregistratie tot opname van een livestream, radio- of tv-programma.

De locatie is zowel buiten als binnen spraakmakend en in alle opzichten bijzonder. Een goede locatie is het halve werk. Maar we hebben méér in huis om opdrachtgevers en gasten een onvergetelijk evenement te bezorgen. Of het nu gaat om de opbouw van je programma, de beste indeling van een ruimte of logistieke oplossingen voor grote bezoekersstromen; De Vorstin helpt je om aan alles te denken en de juiste keuzes te maken.

De eventmanager is het eerste aanspreekpunt, kan het draaiboek dromen en trekt achter de schermen precies op tijd aan de juiste touwtjes. De Vorstin is voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een evenement: van een podium tot schermen en van stijlvol eventmeubilair tot licht- en geluid. Samen met het welkomstcomité aan gastheren en -vrouwen ontvangt De Vorstin iedereen op een gastvrij manier. Zo creëren we indrukwekkende evenementbelevingen!

Wat maakt de Vorstin uniek:

  • Multifunctionele ruimtes voor vergaderingen, congressen en andere evenementen;
  • Eigen livestreamfaciliteiten;
  • Capaciteit van 15 tot 1.200 personen;
  • Moderne theater technische faciliteiten;
  • Catering in diverse formules en concepten;
  • Goede parkeergelegenheid;
  • Centraal gelegen in het land;
  • Op loopafstand van het station.

De Vorstin nodigt je graag uit voor een rondleiding om alle mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie of alvast de datum vastleggen?

Neem contact op met onze eventmanager Dirk Slootbeek: dirk@devorstin.nl of telefonisch via 035-6215841

Check hieronder welke samenwerkingen we zoal zijn aangegaan de afgelopen tijd:

Bijvoorbeeld onze samenwerking met Globe Centrum voor Kunst en Cultuur. Zij komen met regelmaat spelen en opnemen bij ons in de zaal:

 

Bekijk hier alle sessies van het seminar ‘Van een leeg podium naar een uitverkocht multimedia-optreden’ tijdens de Dutch Media Week 2020.

Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify